• zagotavlja udobje, moč in zanesljivost
  • Novi Daily Camper
    • zagotavlja udobje, moč in zanesljivost
    • Novi Daily Camper

POŠALJITE UPIT

Obratite nam se sa povjerenjem i prepustite odabir vozila našem stručnjaku.

Uvjeti korištenja

Iveco - Daily Camper

Novi Daily Camper: nepremagljiv sopotnik

Zanesljiv:

Z novim vozilom Daily Camper vsak izlet zagotavlja udobje, moč in zanesljivost.  Udobnost in tehnologija, moč in skrb za okolje: to so glavne značilnosti naprednega vozila Daily Camper. Tehnologija Iveco omogoča moč in elastičnost motorjev, ki presegajo sam vrh kategorije. Zadnji pogon in blokada diferenciala (po naročilu) dajejo maksimalen učinek, predvsem na slabo oprijemljivem terenu, in sta še posebej cenjena pri bivalnih vozilih, kjer je težišče navadno premaknjeno nazaj.  Za prave avanturiste je na voljo tudi Novi Daily Camper 4x4 z blokado diferencialov, počasnimi prestavami in posebnimi pnevmatikami večjih dimenzij.

Novi Daily Camper vam vedno stoji ob strani: opremljen je tako s prednjimi kot tudi s stranskimi zračnimi blazinami, tako na voznikovi kot tudi na sopotnikovi strani. Sistem razporeditve tovora, Load Adaptive Control, optimizira obnašanje sistema ESP 9 z aktivnimi senzorji, ki združuje vse funkcije za zagotavljanje varnosti vozila.

Močan:

Močan in ekološki, Novi Daily Camper nudi vse motorje Euro5, opremljene serijsko s filtrom trdih delcev. Med temi pa so dve novosti:

• 3.0L z 205 KS in 470 Nm navora in tehnologijo Twin Turbo

• 2.3L s 146 KS in 350 Nm navora Multijet II s turbino, ki ima variabilno geometrijo, in menjalnikom s 6 prestavami.

V Novem Daily Camperju se narava in ekologija srečata, zahvaljujoč sistemom  Multijet II, Start&Stop in Gear Shift Indicator.

Udoben:

Novi Daily Camper ponuja maksimalno udobje tudi na dolgih potovanjih.  Ergonomski položaj sedeža in postavitev upravljalnih stikal zmanjšujejo obremenjenost voznika. Kot dodatna oprema so na voljo tudi samodejna klimatska naprava in dodaten grelec.

Udobje se občuti tudi pri tehnologiji, zato Novi Daily Camper ponuja inovativne telematske rešitve:

• Sistem Blue & Me™, razvit skupaj s podjetjem Microsoft™, preko povezave Bluetooth® omogoča prostoročno telefoniranje, sprejemanje SMS sporočil, upravljanje imenika telefona, preko povezave Mediaplayer in USB, pa je omogočeno poslušanje MP3 glasbe;

• Navigacijska naprava TomTom© “Go Live 1000” , z velikim 4,3’ zaslonom, občutljivim na dotik. Naprava je postavljena na nosilcu, ki je integriran v armaturno ploščo in omogoča napajanje brez odvečnih kablov, tehnologija HD Traffic in IQ Routes pa preračunava  najučinkovitejšo pot glede na podatke o prometu in stanju cest, ki jih operativna centrala prejme. Naprava omogoča tudi glasovne ukaze in vremensko napoved.

TEHNIČKI PODACI (PREUZIMANJE)

  • Daily Camper