About us

Podjetje Benussi d.o.o. je pooblaščeni zastopnik renomiranega proizvajalca tovornih vozila IVECO s.p.a.. Kupcem ponujamo nova in rabljena vozila v vseh kategorijah od 3.200 kg do 86.000 kg skupne teže

Podjetje Benussi d.o.o. je pooblaščeni uvoznik in serviser priznanega proizvajalca tovornjakov IVECO s.p.a. Ustanovljeno je bilo leta 1992 v Puli, kjer so se začeli začetki prodaje rezervnih delov.

Leta 1996 je podjetje odprlo vrata prve podružnice v Puli, in postalo prodajni agent za tovornjake IVECO.

Z nenehnim spremljanjem trga in vlaganjem v kakovost kadrov, podjetje postopno povečuje svoj tržni delež na območjih Rijeke in Varaždina.

Leta 2010 je podjetje prevzelo podružnico v Zagrebu in Slavonskem Brodu, ter takoj zatem še v Zadru in Splitu. Tako da je s sedmimi poslovalnicami postal edini uvoznik tovornjakov IVECO na Hrvaškem.

Leta 2013 je podjetje Benussi d.o.o. z velikim navdušenjem prevzelo slovenski trg z dvema poslovalnicama v Ljubljani in Mariboru.

Danes je podjetje Benussi d.o.o. s skupno 9 podružnicami in več kot 150 zaposlenimi dokaz velikega dela, truda in napredka. Z sledenjem novostim in nenehnim izobraževanjem zaposlenih smo v koraku s svetovnimi trendi in kakovostjo.

Vrline blagovne znamke IVECO so zanesljivost, gospodarnost, kakovost in trajnost, kar so prepoznale številne naše redne in nove stranke.